Aangesloten bij

CJV Zomerkamp Renesse

Een zomerkamp door jongeren voor kinderen

HET VOLGENDE CJV ZOMERKAMP IS VAN zaterdag 13 t/m vrijdag 19 JULI 2024

Een super coole vakantie voor jou en je vrienden!! Voor de leeftijd vanaf de 8 tot en met de 14 jaar. Op ons kamp in Renesse maken we er weer een feestje van: Slapen in een blokhut, te gekke spelletjes, zee & strand, bonte avond en vééééééél meer.Het kamp is voor zowel jongens als voor meiden erg leuk!

Het tarief voor een gehele kampweek bedraagt € 120. Dit is exclusief de kosten voor de Toko. De Toko is de snoepbar voor de kinderen welke op het Kampterrein is en elke avond open gaat om lekkere dingetjes te kunnen kopen zoals snoep, frisdrank, chocola en nog veel meer. Bij aankomst kan er geld gezet worden op de Tokobank (cash) wat door het kind dan besteed kan worden bij de Toko. Er is geen vast bedrag wat er op de toko gezet moet worden, in de voorgaande jaren is er gemiddeld 10 tot 15 euro op de Tokobank gezet.

Dus.... vind jij het leuk om ook mee te gaan vanaf 13 juli tot en met 19 juli 2024 met het CJV Zomerkamp? Twijfel dan niet langer en meld je snel aan via het onderstaande aanmeldformulier.

Mocht het zomerkamp onverhoopt niet door mogen gaan door de richtlijnen van de overheid.... Dan krijgen jullie natuurlijk jullie volledig aanbetaalde bedrag retour.

Tot dan ;) 

Groetjes van de leiding

Aanmelding voor het CJV Zomerkamp
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Foto's van het aangemelde kind mogen eventueel gebruikt worden op social media*